Теляча грудинка фарширована
Склад: 750 г телячої грудинки, 2 яйця, 2 кусочки білого хліба, 3 ст. ложки тертого мигдалю, 2 ст. ложки вершкового масла, дрібно посічена зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль, мускатний горіх, сік лимона на смак, жир, 1 ст. ложка пшеничного борошна, 1 лимон, салат, 1/6 склянки молока
Приготування: Грудинку миють, солять і надрізають нижню частину так, щоб утворилась кишенька. Половину передбаченого рецептурою масла збивають з яйцями. Хліб замочують у молоці. Мигдаль труть на тертці з маленькими отворами, зелень петрушки дрібно січуть. Хліб, мигдаль та зелень додають у масло, добре перемішують, солять, додають перець, мускатний горіх, сік лимона. Утвореною масою заповнюють "кишеньку", але не дуже щільно. "Кишеньку" зашивають і м'ясо обсмажують до готовності, після чого нитку видаляють, а м'ясу дають постояти. Перед подаванням нарізають на куски, укладають на блюдо, кладуть скибочки лимона, листки зеленого салату, тушковані у вершковому маслі молоді овочі. На основі соку, що залишився від смаження, можна приготувати соус, додавши борошно, вершкове масло, сіль та перець. Соус прогрівають.