Крокети з макаронів із грибами
Склад: 400 г макаронних ріжок, 300 г білих грибів або печериць, 200 г натертого сиру, 75 г густих вершків, 0,5 скл. бульйону, 2 яйця, 2 ст. л. мелених сухарів, олія для фритюру, зелень петрушки
Приготування: Макарони відварити в 1 л підсоленої води, відкинути на друшляк, дати воді стекти.
Перекласти макарони в каструлю, влити бульйон, додати 50 г сиру і перемішати. Додати ще 50 г сиру, змішаного з вершками і яйцем, дрібно порізані гриби, перемішати і покласти зверху вантаж.
Пресовану масу порізати шматочками. Запанірувати в яйці, натертому сирі, який залишився, знову в яйці, потім у сухарях і обсмажити у фритюрі.
При подачі викласти крокети на тарілку, вистелену паперовою серветкою. Оформити зеленню.
www.lady.if.ua