Цукіні по-венеціанськи
Склад: На 3 порції: 3 ст. ложки ізюму, 3 ст. ложки винного оцту (чи лимонного соку), 1 ст. ложка листів м'яти, 1 ч. ложка цукрового піску, сіль, перець 1 зубчик часнику (розрізати навпіл), 2 склянки рослинної олії для обсмажування, 8 маленьких кабачків цукіні (нарізати кружечками) 1 ст. ложка смажених горішків.
Приготування: Змішайте ізюм, оцет, нарізану м'яту, цукор, сіль, перець, часник У сковороді розігрійте 1 ст. ложку рослинної олії. Обсмажте в ньому цукіні. Викладіть в друшляк, дайте олії стекти. Змішайте гарячі цукіні з оцтовою сумішшю й остудіть при кімнатній температурі протягом години. Подавайте, посипавши горішками і м'ятою.
Час приготування: 1 год.