Статті
Вся інформація

 

Галушка Степан Іванович
Кандидат медичних наук, пластичний хірург вищої категорії, ординатор відділення пластичної хірургії з 1965 року, заступник головного лікаря з медичної частини Львівської міської косметологічної лікарні

Лічильники




Rambler's Top100
Rambler's Top100

Корисні посилання: Error: Cache dir: Permission denied!
Error: Can't open cache file!
Error: Can't write cache!

Візажисти рекомендують

Макіяж для тих, хто носить окуляри
В минулому ті часи, коли дівчина в окулярах викликала співчуття оточуючих. Сьогодні із засобу корекції зору вони перетворилися в стильний і модний аксесуар - їх носять навіть ті, у кого ...

20 січня 2011р. - четвер
У першій половині дня, незважаючи на властивий вам ентузіазм, ви можете відчувати сумніви у власних цілях. Це може призвести до внутрішніх протиріч і стати причиною погіршення настрою. У...

Найвпливовіші жінки світу бізнесу
Дискримінація за ознакою статі в корпоративному середовищі - факт, від якого не відхреститися при всьому бажанні. Менеджерами другого сорту традиційно вважаються жінки - особливо коли мо...

Таємниці серіалу "Обручка". Частина друга
Життя після смерті – так можна назвати другу частину серіалу "Обручка". Ніхто не міг навіть припустити, що історія героїв Олександра Волкова та Юлії Пожидаєвої не закінчи...

Рецепти

І варена, і печена, і смажена
Картопля запечена   Ретельно миємо 10 картоплин середнього розміру, розрізаємо навпіл. Змащуємо деко жиром, кладемо картоплю розрізаною частиною догори, зверху – шматочки са...

Курортне містечко Балчик
Курортне містечко Балчик - розташований в 40 км на північ від міста Варни, в одному з найзатишніших чорноморських заток, захищеному мисом Каліакра. Якщо дивитися з моря, то місто чарує с...

Інтерв'ю

Маша Єфросініна - з головою в мистецтві
Одні називають її найкрасивішою жінкою України, інші найрозумнішою. Марія підкоряє своєю посмішкою і відкритістю. Вона розповіла JeyBeauty про особисте, кар’єру, ставлення до мистецтва і шоу-бізнесу.

Неприступність жінки - це...
«Красива жінка завжди викликає думку, що у неї хтось є. У підсумку, вона або не дістається нікому, або тому, хто ні на яку думку не здатний взагалі ... ». А чи справді це так...

Рецепти

Риба по-мірошницьки
Риба 200 г, картопля 150 г, соус 50 г, зелень петрушки 5 г, сік лимонний 3 г, масло вершкове 5 г. Для соусу: бульйон рибний 20 г, вино біле сухе 20 г, масло вершкове 10 г, зелень петрушки 3 г, сік 1/6 шт. лимона.

Червоні млинці
У 600 г теплого молока розводять дріжджі й вливають їх у борошно. Тісто добре вимішують кописткою, ставлять у тепле місце і дають піднятися.

Печені яблука із сиром
6 великих яблук, 0,5 кг сиркової маси, 1 яйце, 2 ст. ложки цукру, ванільний цукор чи ароматизатор, 1 ст. ложка джему або ягоди з варення.

Морква по-мароканськи
Моркву натріть на великій тертці. У мисці середнього розміру змішайте моркву, маслинову олію, лимонний сік, кінзу, кмин, сіль і перець.

Соус із сиру і шпинату
На 6 порцій: 150 г замороженого здрібненого шпинату, 100 г сиру типу рокфор, 1,5 склянки вершків, 2 ст. ложки тертого сиру пармезан, 1/2 ч. ложки чорного перцю.

Батон з козячим сиром і томатним чатні
6 помідорів, порізаних дрібно;  2 ст. л. червоного винного оцту; 5 ст. л. коричневого цукру; 1/2 ст. л. насіння гірчиці; 1/2 ст. л. насіння коріандру; 1/2 ст. л. насіння кмину; 1 буханка хліба; зелений салат; маслинова олія.

Піцца з оселедцем
3 ст. ложки молока, 1 яйце, 20 г дріжджів, дрібка солі, 4 ст. ложки олії, 250 г борошна. Для начинки: 2 ст. ложки гострого томатного соусу, 1 солодкий болгарський перець, 1 оселедець, 1 цибулина, 100 г твердого сиру, чорний мелений перець

Лимонний рулет
Покладіть на лист кальку і змажте її олією. Посипайте пудрою і борошном. Збийте яйця з цукровою пудрою, додайте борошно і замісите тісто. Викладіть його на лист, вирівняйте. Випікайте 10 - 12 хвилин.

Картопля з горошком
Картоплю очистіть і 15 хвилин поваріть в киплячій підсоленій воді. Воду злийте. Викладіть горошок і вершкове масло в сковороду, киньте щіпку цукру, додайте півсклянки води.

Суп з петрушки
300 г. зелені петрушки, 2 жовтки, 2 стол. ложки манної крупи, 2 стол. ложки пшеничного борошна вищого гатунку, 2 стол. ложки вершкового масла, сіль і мелений чорний перець за смаком, свіжа зелень.

Рибна запіканка
600 г. замороженого філе тріски, дрібно мелений білий перець, 2 ст. ложки томатної пасти, 1 яйце, 1/2 склянки сметани, 2 помідори, 4 картоплини, 3 ст. ложки рослинної олії, листики василька, сіль.

Зимовий десерт
1 апельсин,1 банан, 4 сушених інжири, по 100 г. кураги і чорносливу, по 50 г. арахісу, волоських горіхів і фісташок, 2 кружечки ананаса, 1/2 склянки апельсинового соку.

Шніцель із савойської капусти
Савойська капуста - 6-8 листів, яйце - 1 шт., вершкове масло - 3 ст. л., сметана - 4-5 ст. л., борошно - 2-3 ст. л., мелені сухарі - 2 ст. л., соус сметанний - 3-4 ст. л., сіль за смаком.

Яблука в тісті
6 яблук, 1 пачка вершкового масла, 1яйце, 2,5 склянки борошна, 1/2 склянки цукатів (сухофруктів), гвоздика (6 штук), ч. ложка солі, цукор, кориця, жирні вершки.

Крокети картопляні з м'ясом
Картопля 400 г, яйце 1/2 шт., свинина 90 г, цибуля ріпчаста 40 г, смалець 20 г, борошно пшеничне 10 г, сухарі 20 г, сметана 25 г, сіль.

Налисники з яблуками
1 склянка борошна, 2 склянки молока, 1 яйце, 1 ст. ложка рослинної олії, 1 кг кислих яблук, наприклад, антонівки, цукор за смаком, по 50 г. родзинок і волоських горіхів, апельсинова цедра, шоколадна глазур, щіпка солі.

Гемерські кульки
1200 г. картоплі, 80 г. копченого сала, 1 яйце, 1 жовток, 60 г. грубо змеленого борошна, сіль, перець, майоран, часник, 100 г. пшеничного борошна, 60 г. цибулі, 50 г. свинячого жиру.

Овочі по-провансальськи
На 4 порції: по 1 зеленому, жовтому і червоному cmpучку  паприки, 3 цукіні, 500 г помідорів, 2 зубчики часнику, 300 г дрібної ріпчастої цибулі, 2 стол. ложки маслинової олії, 1 гілочка тим'яну, сіль, мелений чорний перець, трошки розмарину і тим'яну для прикраси.

Морквяний суп
4 морквини, шматочок селери, 1 корінь петрушки, 1 бульйонний кубик, 1/2 склянки манної каші, 1 апельсин, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль.

Шаришські вареники
500 г. борошна грубо змеленого, 2 яйця, 150 г. води, сіль, 100 г. цукру-пудри, 400 г. сиру, 1 жовток, кориця, 120 г. олії.

Сторінки:     1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12