Статті
Вся інформація

 

Галушка Степан Іванович
Кандидат медичних наук, пластичний хірург вищої категорії, ординатор відділення пластичної хірургії з 1965 року, заступник головного лікаря з медичної частини Львівської міської косметологічної лікарні

Лічильники




Rambler's Top100
Rambler's Top100

Корисні посилання: Error: Cache dir: Permission denied!
Error: Can't open cache file!
Error: Can't write cache!

Візажисти рекомендують

Макіяж для тих, хто носить окуляри
В минулому ті часи, коли дівчина в окулярах викликала співчуття оточуючих. Сьогодні із засобу корекції зору вони перетворилися в стильний і модний аксесуар - їх носять навіть ті, у кого ...

20 січня 2011р. - четвер
У першій половині дня, незважаючи на властивий вам ентузіазм, ви можете відчувати сумніви у власних цілях. Це може призвести до внутрішніх протиріч і стати причиною погіршення настрою. У...

Найвпливовіші жінки світу бізнесу
Дискримінація за ознакою статі в корпоративному середовищі - факт, від якого не відхреститися при всьому бажанні. Менеджерами другого сорту традиційно вважаються жінки - особливо коли мо...

Таємниці серіалу "Обручка". Частина друга
Життя після смерті – так можна назвати другу частину серіалу "Обручка". Ніхто не міг навіть припустити, що історія героїв Олександра Волкова та Юлії Пожидаєвої не закінчи...

Рецепти

І варена, і печена, і смажена
Картопля запечена   Ретельно миємо 10 картоплин середнього розміру, розрізаємо навпіл. Змащуємо деко жиром, кладемо картоплю розрізаною частиною догори, зверху – шматочки са...

Курортне містечко Балчик
Курортне містечко Балчик - розташований в 40 км на північ від міста Варни, в одному з найзатишніших чорноморських заток, захищеному мисом Каліакра. Якщо дивитися з моря, то місто чарує с...

Інтерв'ю

Маша Єфросініна - з головою в мистецтві
Одні називають її найкрасивішою жінкою України, інші найрозумнішою. Марія підкоряє своєю посмішкою і відкритістю. Вона розповіла JeyBeauty про особисте, кар’єру, ставлення до мистецтва і шоу-бізнесу.

Неприступність жінки - це...
«Красива жінка завжди викликає думку, що у неї хтось є. У підсумку, вона або не дістається нікому, або тому, хто ні на яку думку не здатний взагалі ... ». А чи справді це так...

Рецепти

Швейцарський сирний суп
2 цибулини-шалот, 30 г вершкового масла або маргарину, 20 г муки, 750 мл молока, 125 мл білого вина, сіль, свіжомелений білий перець, свіжонатертий мускатний горіх, 1 велика скиба житнього хліба (селянського короваю), 80 г тертого швейцарського ементальського сиру, 2 ст. ложки збитих вершків, 1 пучок зеленої цибулі, нарізаного колечками.

Італійський пиріг зі шпинатом
На 8 порцій: 2 склянки борошна, 3/4 склянки маргарину, 5-6ст. ложок води, 2 склянки яєчної вермішелі, 2 червоних солодких перці, 2 жовтих перці, 1 цибулина, 2 ст. ложки рослинної олії, 1 ч. ложка листів василька, сіль, перець, 1 яйце, 400 г бринзи, 300 г шпинату, 2 склянки м'якого сиру, 1 склянка томатного соусу.

Овочева закуска із сирною стружкою
На 4 порції: 4 скибочки хліба для тостів, сіль, 1 зубчик часнику, 30 мл маслинової олії, сушений орегано, 1 качан салату, мелений чорний перець, 4 помідори, 200 г сметани, 3 стол. л. сухого білого вина, 1 чайн. л. гірчиці, 1 щіпка цукру, 100 г сиру ементальського.

Гострі ковбаски з макаронами
На 6 порцій: 275 г ріпчастої цибулі, 1 великий гострий перець, 3 ст. ложки борошна сіль і перець, 60 мл маслинової олії, 2 зубчики часнику, 2 банки (по 500г) болгарських консервованих томатів, 1 ст. ложка цукру, 500 г гострих ковбасок, 400 г фігурних макаронів.

Салат із гранатовим соком
На 6 персон: 3 великі картоплини, 1 голівка ріпчастої цибулі, 3 спілих помідори, 100 г свіжої зелені (петрушка, м'ята, селера, кріп), 3 свіжих огірки, 2 гранати, 1 чайн. ложка цукрового піску.

Картопля по-селянському
Картоплю, цибулю, моркву і свинину обсмажити, викласти в горшечок, залити томатним соусом (склянка м'ясного бульйону, томат-пюре, сіль), додати спеції і тушкувати в духовці.

Торт із манки з ананасами
Змажте форму олією. Відокремте жовтки від білків. Добре збийте жовтки з цукром. Дві столові ложки ананасного соку з’єднайте з манною крупою і добре перемішайте з жовтками. З’єднайте з жовтками збиті в круту піну білки.

Картопля запечена з яйцем
Картоплю почистити, зварити. Злити відвар, обсушити і гарячою пропустити через м'ясорубку . Готове пюре покласти в каструлю, додати маргарин, сіль, добре перемішати, влити гаряче молоко.

Бісквіт "Серце"
225 г вершкового масла, 550 г цукрової пудри, 400 г борошна, 1/2 ст. ложки соди, 1 ст. ложка розпушувача, 6 яєць (відокремити білки від жовтків), 300 мл сметани, 1 пакетик ванільного, цукру чи 1/2 ч. ложки ванільної есенції, 225 г малинового джему, 225 г свіжої чи замороженої малини.

Уха потрійна
Потрошену рибу (з лускою!) заливають водою. На невеликому вогні доводять до кипіння. Бульйон зливають в інший посуд. У цьому ж бульйоні варять другу і третю порції риби, додаючи ріпчасту цибулю, лавровий лист і сіль.

Крокети картопляні з м'ясом
Картопля 400 г, яйце 1/2 шт., свинина 90 г, цибуля ріпчаста 40 г, смалець 20 г, борошно пшеничне 10 г, сухарі 20 г, сметана 25 г, сіль.

Запечені медальйони зі свинини
1 кг помідорів, 2 зубчики часнику, 2 ст. ложки маслинової олії, сіль, мелений чорний перець, цукор, 2 ст. ложки томата-пасти, 12 медальйонів зі свинини (по 60 г), 120 г панірувальних сухарів, 120 г тертого сиру грюйер, 3 ст. ложки каперсів, 2 ст. ложки рубаної петрушки, 2 ст. ложки пряженого масла.

Рисові млинчики
200 мл молока, 75 г борошна, 3 яйця, сіль, 75 г вершкового масла, 70 г рису, 200 мл апельсинового соку, 40 мл лікеру по 1 ст. л. крохмалю, цукрової пудри і піску, пряжене масло, 500 г будь-яких фруктів.

Пікантне курча з медом
На 4 порції: 1 курча для жарки (1,2 кг), 1кг томатів, 1 цибулина, 5 ялівцевих ягід, 1 чайн. ложка насінь фенхеля, 5 горошин чорного перцю, 1 чайн. ложка меленого імбиру, 1 чайн. ложка солі, 150 г очищеного мигдалю, 2ст. ложки рослинної олії, 2ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки меду.

Салат з тунцем і кукурудзою
250 г макаронів у формі черепашок, 200 г тунця, консервованого в олії, 1 пучок зеленої цибулі, 1 червоний солодкий перець, 125 г солодкої кукурудзи, сік 1 лимона, 3-4 ст. ложки майонезу, чорний перець і сіль за смаком, зелень.

Рисовий салат із фруктами
100 г рису, 250 г води, 25 г вершкового масла, 2 апельсини, шматочки ананаса, 1 зелене яблуко (очищене), 75 г здрібнених волоських горіхів, 2 столові ложки рослинної олії, сіль. Соус: 2 чайні ложки маку, 1 зубчик часнику, 2 столові ложки цукрової пудри, 2 столові ложки оцту, 1 чайна ложка гірчиці, 75 г рослинної олії, сіль.

Баранина із салатом зі шпинату
4 відбивні з баранини (500 г), 1 столова ложка зелені петрушки, зубчик часнику, 1/2 чайної ложки солі, чорний мелений перець, маслинова олія. Для салату:, 150 г натертої бринзи, пучок листів шпинату, 3 столові ложки винного оцту, 1 столова ложка рослинної олії, 1/2 чайної ложки солі, 1/2 чайної ложки цукру.

Кукурудзяні галушки з грибами, запечені під соусом
200 г кукурудзяного борошна, 5—8 сушених білих грибів, 8 яєць, 5 ст. ложок вершкового масла, 50 г твердого сиру, сіль на смак; для соусу: 3/5 склянки бульйону, по 1 чайній ложці пшеничного борошна та вершкового масла, 1 цибулина, 3—4 сушені гриби

Салат англійський
Нарізані соломкою коріння селери, варене філе курчати, солоні огірки, варені гриби змішують, солять за смаком в заправляють майонезом і гірчицею.

Холодний пудинг
На 6 персон: 8 яєць, 250 г цукру, 160 г борошна, 0,5 лимона, 100 г рому, 400 г вершків, 30 г какао, 100 г цукатів, 150 г абрикосового повидла, ванілін, сіль.

Сторінки:     1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12