Статті
Вся інформація

 

Галушка Степан Іванович
Кандидат медичних наук, пластичний хірург вищої категорії, ординатор відділення пластичної хірургії з 1965 року, заступник головного лікаря з медичної частини Львівської міської косметологічної лікарні

Лічильники




Rambler's Top100
Rambler's Top100

Корисні посилання: Error: Cache dir: Permission denied!
Error: Can't open cache file!
Error: Can't write cache!

Візажисти рекомендують

Макіяж для тих, хто носить окуляри
В минулому ті часи, коли дівчина в окулярах викликала співчуття оточуючих. Сьогодні із засобу корекції зору вони перетворилися в стильний і модний аксесуар - їх носять навіть ті, у кого ...

20 січня 2011р. - четвер
У першій половині дня, незважаючи на властивий вам ентузіазм, ви можете відчувати сумніви у власних цілях. Це може призвести до внутрішніх протиріч і стати причиною погіршення настрою. У...

Найвпливовіші жінки світу бізнесу
Дискримінація за ознакою статі в корпоративному середовищі - факт, від якого не відхреститися при всьому бажанні. Менеджерами другого сорту традиційно вважаються жінки - особливо коли мо...

Таємниці серіалу "Обручка". Частина друга
Життя після смерті – так можна назвати другу частину серіалу "Обручка". Ніхто не міг навіть припустити, що історія героїв Олександра Волкова та Юлії Пожидаєвої не закінчи...

Рецепти

І варена, і печена, і смажена
Картопля запечена   Ретельно миємо 10 картоплин середнього розміру, розрізаємо навпіл. Змащуємо деко жиром, кладемо картоплю розрізаною частиною догори, зверху – шматочки са...

Курортне містечко Балчик
Курортне містечко Балчик - розташований в 40 км на північ від міста Варни, в одному з найзатишніших чорноморських заток, захищеному мисом Каліакра. Якщо дивитися з моря, то місто чарує с...

Інтерв'ю

Маша Єфросініна - з головою в мистецтві
Одні називають її найкрасивішою жінкою України, інші найрозумнішою. Марія підкоряє своєю посмішкою і відкритістю. Вона розповіла JeyBeauty про особисте, кар’єру, ставлення до мистецтва і шоу-бізнесу.

Неприступність жінки - це...
«Красива жінка завжди викликає думку, що у неї хтось є. У підсумку, вона або не дістається нікому, або тому, хто ні на яку думку не здатний взагалі ... ». А чи справді це так...

Рецепти

Рогалики з екзотичною начинкою
Для начинки: 300 г цибулі, 40 г масла чи маргарину, 100 г несолоного арахісу, тонкі смужки цедри половини апельсина, 2 ложки шері, 2 ложки соєвого соусу, 100 г паростків сої, сіль, перець, карі (приправа з куркумового кореня, часнику і пряностей), 3 зубчики часнику

Сендвіч з копченим лососем
Змішати майонез із хріном і намазати цією сумішшю хліб. Шматочки лосося розрізати навпіл і покласти на хліб разом із салатом. Скласти сэндвичи по двох і розрізати по діагоналі.

Картопляники з чорносливом
Гарячу картоплю розім\'яти, посолити, додати олію (2 ст. ложки), муку і замісити тісто. Чорнослив залити кип\'ятком. Тісто розкотити, нарізувати стаканом кружечки. У середину кожного покласти чорнослив.

Морквяно-яблучні котлети запечені
По 400 г моркви та яблук, 1/2 склянки молока, по 2 1/2 ст. ложки манних крупів і цукру-піску, 2 яйця, 2 ст. ложки мелених сухарів, 1 склянка сметани, 1/2 склянки олії, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, сіль на смак

Форшмак овочевий
500 г капусти, 500 г картоплі, 100 г сметани, 5 яєць, 150 г оселедця, 100 г борошна, 200 г білого хліба, 1 склянка молока, 50 г сиру, 1 ст. ложка вершкового масла, 50 г сухарів, 25 г сухарів, перець за смаком

Салат з маслинами
700 г помідорів, 1 банка маслин (без кісточок), 1 цибулина, 6 ст. ложок рослинної олії, 2 ст. ложки білого винного оцту, 1/2 ч. ложки солі, 2 ст. ложки солодкої гірчиці, 5 ст. ложок сметани. 1 ст. ложка зелені, петрушки мелений чорний перець.

Картопляний суп з грибами
Замочити гриби на 2—4 години, відварити в тій же воді, відкинути на сито, промити, нарізувати і обсмажити в рослинному маслі разом з нашаткованими цибулею і морквою.

Пиріжки з м'ясом по-кримськи
Для тіста: 0,5 кг борошна, склянка води, 1 ч. ложка солі, 3 ст. ложки маргарину для змащування. Для фаршу: по 400 г м'якоті м'яса і ріпчастої цибулі, сіль, перець чорний мелений, майоран, васильки (за смаком).

Рисовий салат із фруктами
100 г рису, 250 г води, 25 г вершкового масла, 2 апельсини, шматочки ананаса, 1 зелене яблуко (очищене), 75 г здрібнених волоських горіхів, 2 столові ложки рослинної олії, сіль. Соус: 2 чайні ложки маку, 1 зубчик часнику, 2 столові ложки цукрової пудри, 2 столові ложки оцту, 1 чайна ложка гірчиці, 75 г рослинної олії, сіль.

Суп італійський
125 г зеленої квасолі, 125 г моркви, 125 г цибулі-порею, 125 г ріпи, 125 г кореня селери, 2 ст.л. томатної пасти, 2 зубчики часнику, 50 г вершкового масла, 50 г тонких макаронів, 50 г тертого швейцарського сиру, 2 л води, сіль, перець.

Рибне філе у пивному тісті
600 г рибного філе, сіль, перець, лимонний сік Для пивного тіста: 6 ст. ложок борошна, 3 жовтки, сіль, половинка мускатного горіха, 3/4 склянки світлого пива

Картопля, фарширована копченою рибою
8 картоплин; риба гарячого копчення (філе) - 500 г; цибуля ріпчаста - 1-2 цибулини; яйце - 1 шт.; сметана - 2 ст. л.; масло вершкове - 1 ст. л.

Ізме (салат з овочів, пропущених через м'ясорубку)
250 г свіжих огірків; 200 г свіжого зеленого болгарського перцю; 50 г рослинної олії; 25 г зеленої цибулі; 2 чайні ложки соку лимона; 2 свіжих помідори середнього розміру (250 г); 1 велика цибулина (150 г); 2 зубчики часнику, пропущених через часникодавку; по одній щіпці солі і червоного меленого перцю; зелень петрушки і кропу (для прикраси).

Делікатес яблучний
Масло розтоплюють на сковороді, всипають 25 г цукру, вівсяні пластівці і, перемішуючи, смажать доти, доки пластівці не набудуть красивого золотистого відтінку. Яблука нарізають дрібними кусочками, перемішують з остиглими пластівцями і продовжують смажити ще 3 хв.

Котлети з сюрпризом
0,5 кг курячого фаршу, 2 яєць, 1 велика цибулина, 300 г грибів, 100 г твердого сиру, сіль, перець за смаком, 1 кубик бульйону "Галліна Бланка", олія, панірувальні сухарі.

Буженина у пиві
0,5 кг м'якоті свинини, морква, невеличкий корінь петрушки, цибулина, 4 горошини гіркого і 2 горошини пахучого перцю, лавровий лист, 1 ч. ложка сухої м'яти, 2 склянки пива

Зрази картопляні, фаршировані м'ясом
Зварену у шкірці картоплю пропустити крізь м'ясорубку, посолити, додати яйце, перемішати, сформувати круглі коржики. На середину кожного з них покласти фарш з вареного м'яса і пасерованої на вершковому маслі цибулі.

Яблучний салат
4-5 великих яблук, бажано зелених, типу семеренко, 2-3 ст. ложки очищених і здрібнених волоських горіхів, 1-2 склянки натурального знежиреного йогурту, свіжа зелень за смаком.

Салат "Чудовий"
Окіст відварити. Капусту відварити, розділити на невеликі шматочки. Чорнослив розпарити і порізати смужками. Родзинки розпарити. Помідори порізати кубиками, а перець - смужками, цибулю - напівкільцями.

Рибні крученики по-київському
Обчищену й промиту щуку або судака пластують, не знімаючи шкіри, зрізають філе з кісток, солять, кладуть на підготовлене філе начинку із рису з яйцями або з цибулі з сухарями, згортають у трубку, обв'язують міцною ниткою, змочують у сирих яйцях, посипають сухарями, смажать на вершковому маслі й запікають в духовці.

Сторінки:     1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12