Статті
Вся інформація

 

Галушка Степан Іванович
Кандидат медичних наук, пластичний хірург вищої категорії, ординатор відділення пластичної хірургії з 1965 року, заступник головного лікаря з медичної частини Львівської міської косметологічної лікарні

Лічильники




Rambler's Top100
Rambler's Top100

Корисні посилання: Error: Cache dir: Permission denied!
Error: Can't open cache file!
Error: Can't write cache!

Візажисти рекомендують

Макіяж для тих, хто носить окуляри
В минулому ті часи, коли дівчина в окулярах викликала співчуття оточуючих. Сьогодні із засобу корекції зору вони перетворилися в стильний і модний аксесуар - їх носять навіть ті, у кого ...

20 січня 2011р. - четвер
У першій половині дня, незважаючи на властивий вам ентузіазм, ви можете відчувати сумніви у власних цілях. Це може призвести до внутрішніх протиріч і стати причиною погіршення настрою. У...

Найвпливовіші жінки світу бізнесу
Дискримінація за ознакою статі в корпоративному середовищі - факт, від якого не відхреститися при всьому бажанні. Менеджерами другого сорту традиційно вважаються жінки - особливо коли мо...

Таємниці серіалу "Обручка". Частина друга
Життя після смерті – так можна назвати другу частину серіалу "Обручка". Ніхто не міг навіть припустити, що історія героїв Олександра Волкова та Юлії Пожидаєвої не закінчи...

Рецепти

І варена, і печена, і смажена
Картопля запечена   Ретельно миємо 10 картоплин середнього розміру, розрізаємо навпіл. Змащуємо деко жиром, кладемо картоплю розрізаною частиною догори, зверху – шматочки са...

Курортне містечко Балчик
Курортне містечко Балчик - розташований в 40 км на північ від міста Варни, в одному з найзатишніших чорноморських заток, захищеному мисом Каліакра. Якщо дивитися з моря, то місто чарує с...

Інтерв'ю

Маша Єфросініна - з головою в мистецтві
Одні називають її найкрасивішою жінкою України, інші найрозумнішою. Марія підкоряє своєю посмішкою і відкритістю. Вона розповіла JeyBeauty про особисте, кар’єру, ставлення до мистецтва і шоу-бізнесу.

Неприступність жінки - це...
«Красива жінка завжди викликає думку, що у неї хтось є. У підсумку, вона або не дістається нікому, або тому, хто ні на яку думку не здатний взагалі ... ». А чи справді це так...

Рецепти

Салат з вишні і полуниці
500 г полуниці, 500 г вишні, 2 лимони, 1 столова ложка вершкового масла, 2 повні чайні ложки цукрового піску, 1 столова ложка винного оцту, білий йогурт чи сметана.

Чайний торт
Взяти 1 скл. міцно завареного чаю (звичайно, процідженого), 1 скл. цукру. 2 яєць, 1 ст. л. олії, 2 ст. л. меду або варення, 2 ст. л. борошна, 0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом.

Каша гречана з грибами
Свіжі чи сухі гриби промийте, дрібно наріжте і відваріть до готовності в підсоленій воді. Вийміть гриби шумівкою, відкиньте їх, а відваром, що вийшов, залийте крупу (якщо відвару виявиться менше, ніж 3 склянки, долийте кип'яченої води) і варіть до повного разварювання.

Смажені помідори із сиром
1 середній баклажан, 3 столові ложки маслинової олії, 6 помідорів (приблизно 450 г), 150 г сиру (моцарелла чи будь-який м'який сир), 4 столові ложки дрібно порубаної зелені, петрушки чи базиліка, 1 лимон, сіль, мелений чорний перець листи василька для прикраси.

Шоколадні оладки
З яйця, 1 скл. молока (або будь-який кисломолочний продукт), сода, гашена оцтом, какао за смаком (не менше 2-3 ст. л. з верхом), цукор, борошно.

Запіканка з баклажанів
1 кг баклажанів, 4 ст. ложки олії, 1 цибулина, 1 ст. ложка пшеничного борошна, 3 помідори, 1 склянка тертої бринзи, 4 яйця, 1 склянка молока, зелень петрушки, сіль, перець на смак

"Сюрприз"
1 частину сої замочити на ніч, вранці воду злити, сою пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою. Так само подрібнити на м'ясорубці 2 частини почищеної сирої картоплі і 5 цибулин.

Креветки в оцті в кошиках
На 4 порції: 4 лимони, 200 г м'яса креветок, 70 г вершкового масла, 1 ст. ложка білого винного оцту, 1 жовток, сік половини лимона.

Салат з печеного буряка
На 4 порції: молодий буряк середнього розміру (6 шт.), 3 невеликі цибулини (краще червоні), 2 ст. ложки маслинової олії, 1/3 склянки курячого бульйону, 2 ст. ложки винного оцту (чи лимонного соку), 1 ч. ложка цукрового піску, 1/4 ч. ложки солі 1 ч. ложка тим\'яну (чебрець), 1/4 ч. ложки крупномолотого чорного перцю зелень петрушки для прикраси.

Салат з ананаса
Якщо ви берете консервований ананас, обов'язково злийте сироп, відкиньте шматочки ананаса на друшляк, дайте їм стекти, а потім поріжте невеликими кубиками. Свіжий ананас ретельно очистіть від шкірки і також наріжте.

Гамбургер з картопляних млинців
На 4 порції: 1кг картоплі, 2 яйця, 2 ст. ложки муки, стручок солодкого перцю, стручок перцю чилі, цибулина, 200 г цвітної капусти, 2 зубчики часнику, 100 г паростків сої, шматочок імбиру, 100 г зеленого горошка, 2 ст. ложки рослинної олії, по 1 ст. ложки хереса і соєвого соусу, бульйонний кубик, 2 молоді цибулини.

Локшина зі свіжим шпинатом
Варіть локшину 10 хвилин у киплячій підсоленій воді у великій каструлі. За цей час наріжте шпинат. Відкиньте локшину на друшляк і дайте стекти воді. Потім дуже швидко змішайте її разом з маслиновою олією і шпинатом. Заправте сіллю, перцем і відразу подавайте на стіл.

Капуста «апетитна»
600 г білоголовкової капусти, 2 ст. ложки вершкового масла, 100—150 г твердого сиру, 2 яйця, 2 ст. ложки молока, сіль на смак

Вишнево-сирний пиріг
65 г несолоного розтопленого вершкового масла, 150 г крихти від простого печива, 225 г жирного м'якого сиру, 1 чайна ложка ваніліну, 4 столові ложки цукрової пудри, 300 г сметани чи вершків, 3 склянки вишень без кісточок, 8 столових ложок джему з червоної смородини.

Рибні крученики по-київському
Обчищену й промиту щуку або судака пластують, не знімаючи шкіри, зрізають філе з кісток, солять, кладуть на підготовлене філе начинку із рису з яйцями або з цибулі з сухарями, згортають у трубку, обв'язують міцною ниткою, змочують у сирих яйцях, посипають сухарями, смажать на вершковому маслі й запікають в духовці.

Картопляна запіканка з куркою
Відваріть до готовності картоплю, посоліть, потім злийте воду додайте 3/4 склянки гарячого кип'яченого молока, 50 г вершкового масла і приготуйте пюре.

Шоколадні млинці з морозивом і полуницею
100 г борошна, 45 г порошку какао, 1 ст. ложка цукрового піску, 1 сире яйце, 200 мл молока, 200 г шоколадного морозива, 300 г свіжої чи замороженої полуниці.

М'ясна запіканка з помідорами
Для м'ясної суміші:  300-400 г помідорів, 1 кг м'яса або фаршу, 0,5 кг цибулі, 0,5 склянки молока, 100-120 г батона, 1,5-2 ч. л. солі, перець, 1-2 зубці часнику, З ст. л. манки, 3 яйця, 2 ст. л. томатної пасти Для соусу:  2 яйця, 200 мл 15-20% сметани, перець, 0,5 ч. л. солі, прянощі

Суп з листя редиски
Крупно порізати вимиту зелень і цибулю, тушити у відкритій скороварці в маслі протягом 5 хв. Закип'ятити окремо 1, 5 л підсоленої води і залити нею овочі в каструлі. Закрити каструлю і варити суп 10 хв. (15 хв). На 4 порції.

Овочі під хрусткою скоринкою
На 4 порції: 700 г овочів (червоний перець, баклажани, цибуля-порей, морква), 400 г консервованих томатів, 450 г готового дріжджового тіста, 50 г арахісу, 50 г сметани, 350 г сиру грюер (чи емментальського), 2 ст. ложки маслинової олії, 1 ст. ложка томатної пасти, 225 г ріпчастої цибулі, 2 ст. ложки свіжої здрібненої зеленої цибулі, 2 зубчики часнику, сіль і перець, 1 яйце.

Сторінки:     1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12