Статті
Вся інформація

 

Галушка Степан Іванович
Кандидат медичних наук, пластичний хірург вищої категорії, ординатор відділення пластичної хірургії з 1965 року, заступник головного лікаря з медичної частини Львівської міської косметологічної лікарні

Лічильники




Rambler's Top100
Rambler's Top100

Корисні посилання: Error: Cache dir: Permission denied!
Error: Can't open cache file!
Error: Can't write cache!

Візажисти рекомендують

Макіяж для тих, хто носить окуляри
В минулому ті часи, коли дівчина в окулярах викликала співчуття оточуючих. Сьогодні із засобу корекції зору вони перетворилися в стильний і модний аксесуар - їх носять навіть ті, у кого ...

20 січня 2011р. - четвер
У першій половині дня, незважаючи на властивий вам ентузіазм, ви можете відчувати сумніви у власних цілях. Це може призвести до внутрішніх протиріч і стати причиною погіршення настрою. У...

Найвпливовіші жінки світу бізнесу
Дискримінація за ознакою статі в корпоративному середовищі - факт, від якого не відхреститися при всьому бажанні. Менеджерами другого сорту традиційно вважаються жінки - особливо коли мо...

Таємниці серіалу "Обручка". Частина друга
Життя після смерті – так можна назвати другу частину серіалу "Обручка". Ніхто не міг навіть припустити, що історія героїв Олександра Волкова та Юлії Пожидаєвої не закінчи...

Рецепти

І варена, і печена, і смажена
Картопля запечена   Ретельно миємо 10 картоплин середнього розміру, розрізаємо навпіл. Змащуємо деко жиром, кладемо картоплю розрізаною частиною догори, зверху – шматочки са...

Курортне містечко Балчик
Курортне містечко Балчик - розташований в 40 км на північ від міста Варни, в одному з найзатишніших чорноморських заток, захищеному мисом Каліакра. Якщо дивитися з моря, то місто чарує с...

Інтерв'ю

Маша Єфросініна - з головою в мистецтві
Одні називають її найкрасивішою жінкою України, інші найрозумнішою. Марія підкоряє своєю посмішкою і відкритістю. Вона розповіла JeyBeauty про особисте, кар’єру, ставлення до мистецтва і шоу-бізнесу.

Неприступність жінки - це...
«Красива жінка завжди викликає думку, що у неї хтось є. У підсумку, вона або не дістається нікому, або тому, хто ні на яку думку не здатний взагалі ... ». А чи справді це так...

Рецепти

Рулет з м'ясом і овочами
500 г. курячої грудинки, 600 г м'яса птиці (асорті), 2 морквини, 1/2 склянки зеленого горошку, 1 черства булочка, 1/2 склянки молока, рослинна олія, 1 яйце, перець, сіль.

Грушевий пиріг
На 4 порції: 3 яйця, 200 г борошна, 1 ст. ложка кориці, 200 мл молока, 2 ст. ложки коньяку, 50 г вершкового масла, 350 г груш, (можна замінити сливами чи яблуками) сіль, цукрова пудра.

Фруктові фантазії
3 яблука, 1 груша, 1 апельсин, 1 мандарин, знежирений майонез чи натуральний йогурт за смаком, половинка лимона, 1 чайн. ложка цукрової пудри.

Гуска, фарширована картоплею
Тушку гуски заливають гарячою водою і варять до напівготовності. Вийнявши з бульйону, її охолоджують і натирають зовні і всередині сіллю та чорним меленим перцем, після чого фарширують розрізаними навпіл сирими картоплинами.

Салат з червоної квасолі і солодкого перцю
1 зелений перець 1 червоний солодкий перець, сік 1 лимона, банку консервованої кукурудзи (300 г), банку консервованої червоної квасолі (600 г), листи салату, сіль.

Персики з вишневою начинкою
На 4-6 порцій: 4 великих персики, 125 г бісквітних тістечок, 275 г вишень, 285 г жирних вершків, 1 яєчний жовток, 1столова ложка цукрової пудри, 150 мл білого вина.

Помідори смажені по-румунському
8 помідорів, 6 ст. ложок пшеничного борошна, 2 зубки часнику, 3 ст. ложки молока, 2 яйця, 3—4 ст. ложки олії, сіль, чорний мелений перець на смак, зелень петрушки

Овочі, консервовані по-кубанському
На 10 півлітрових банок: 1,25 кг капусти, 2 кг бурих помідорів, 700 г болгарського перцю, 700 г ріпчастої цибулі, 70 г солі, 300 г олії

Кошики, фаршировані куркою і кабачками
На 4 порції: 5 лимонів, 4 спілих кабачки середньої величини, 200 г білого курячого м'яса, пучок петрушки, маслинова олія, сіль, перець.

Риба з гарбузом
2 середньої величини рибини (ставрида, хек, тріска, скумбрія) 2 цибулини, 1 середньої величини гарбуз, 1 ст. ложка подрібненої зелені кропу, 2 ст. ложки рослинної олії, 3 яйця, 1 склянка кефіру, сіль за смаком.

Овочі із сирними тостами
На 4 порції: по 225 г баклажанів і цукіні (нарізати кубиками), 2 солодких різнобарвних перці (нарізати), 2 зубчики часнику (подрібнити), нарізана зелень, 400 г томатів у власному соку, 2 ст. ложки маслинової олії, 1/2 ст. ложки цукрового піску, м'який сир (типу моцарела) хліб, сіль, перець.

Сирні кульки з арахісом
На 4 порції: 250 г м'якого сиру, 1/2 ч. ложки паприки, 1 ст. ложка здрібненої петрушки, 50 г арахісу (здрібненого), сіль і перець.

Сніданок по-грецьки
На 4 порції:. 700 г молодої картоплі, 6 стол. ложок маслинової олії, сіль, мелений чорний перець, 2 цукіні, 1 пучок весняної цибулі, 1 пучок і тим'яну, 50 г маслин без кісточок, 100 г овечого сиру.

Картопля з бринзою і шпинатом
4 великі картоплини, 2 ст. ложки маргарину, 2 ст. ложки борошна, 2 склянки молока, 300 г шпинату, 100 г бринзи, кріп, чорний перець.

Буженина у пиві
0,5 кг м'якоті свинини, морква, невеличкий корінь петрушки, цибулина, 4 горошини гіркого і 2 горошини пахучого перцю, лавровий лист, 1 ч. ложка сухої м'яти, 2 склянки пива

Картопляні коржі (локші) з маком і сливовим повидлом
100 г. картоплі, сіль, 400 г. пшеничного борошна, 100 г. жиру (гусячого, качиного, свинячого), 100 г. сливового повидла, 100 г. маку, 50 г. цукру-пудри.

Меренги з ягодами і джемом
На 4 порції: 4 білки, 1/2 склянки цукрового піску, 1/4 склянки малинового варення, 2 склянки полуниці, 1 склянка малини, 1 склянка ожини, листи м'яти для прикраси.

Огірок із сметаною
1 цибулину почистити і дрібно накришити. 1 огірок почистити і нарізати кубиками. У невеликій каструлі або сковороді протушкувати у 2 ст. л. вершкового масла цибулю і огірок.

Батон з козячим сиром і томатним чатні
6 помідорів, порізаних дрібно;  2 ст. л. червоного винного оцту; 5 ст. л. коричневого цукру; 1/2 ст. л. насіння гірчиці; 1/2 ст. л. насіння коріандру; 1/2 ст. л. насіння кмину; 1 буханка хліба; зелений салат; маслинова олія.

Філе тріски запечене із сиром
Розраховано на 6 порцій. 6 тонких шматочків філе тріски по 125 г кожний, сіль і перець, 1 яйце (збити), 50 г м'якого сиру типу адигейського, 40 г твердого сиру пармезан, 1 зубчик часнику, 1/2 лимона зелень кропу і петрушки, 6 ст. ложок рослинної олії, 12 листків готового листового тіста.

Сторінки:     1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12